Innebandytävlingar i Sverige och Internationellt

Denna text riktar sig till amatörer såväl som professionella innebandyspelare som strävar efter att utvecklas optimalt i sin utveckling mot elitinnebandy tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt. För att utveckla sina spelfärdigheter krävs utmaningar och stimulans, vilket erbjuds i olika innebandytävlingar där möjligheten finns för att få upp energin och jobba för de mål man siktar mot. Här nedan kommer information om några innebandytävlingar år 2017 för de som brinner för att utmana sig själva och kämpa för att komma långt i karriären.

Storvretacupenfloorball-599418_960_720

I januari 2017 blir det stor Innebandyfest i Uppsala, så stor att det nämligen är världens största innebandycup! Storvretacupen är för juniorer, som vill tävla med de allra ultimata lagen i Sverige och möta några duktiga utländska innebandylag. Sedan några år tillbaka har innebandylag från andra länder deltagit och målet för är att ständigt öka det internationella deltagandet för en mer multinationell tävling. Innebandytävlingen får även inofficiellt utmärkelse som ”Finlands största innebandycup”!

Cupen började 1994 och har konstant ökat i popularitet och flera lag har anmält sig till cuptävlingen. Året 2016 deltog 560 Innebandylag i 20 olika klasser som sträcker sig från 10 år ända till 20 år. De spännande och nervkittlande finalmatcherna, har mellan 500 och 1500 åskådare och spelas i Fyrishov och Allianshallen.

Gothia Innebandy Cup

Den ökända turneringen är världens största och mest kända internationella innebandycup för juniorer. Varje år lockas över 400 innebandylag från sju olika länder till cupen, som i år spelas i Göteborg den 5-8 januari och kommer utan tvekan att spektakulär.

Att spela innebandy

Visst låter det kul att satsa på en så populär sport som Innebandy? Faktum är att Innebandy är en av de mest populära sporterna att betta på online, med tanke på spänningen och känslan man får när man får vinst och lyckad kväll. Online betting rekommenderas till den som vill få lite mer spänning i vardagen och ta del av riktigt schyssta erbjudande.Casino världen kryllar av grymma bettingsajter med bra odds och bonusar. Gå gärna in på olika bettingsajter och prova att spela på innebandy och på andra roliga sporter.