Vad är KaRo IBF?

KaRo IBF är Blekinges fjärde största innebandyförening, samt Kallinge/Ronnebys enda innebandyförening. Klubben har totalt omkring 250 medlemmar och 8 ungdomslag i seriespel.

Blekinge Innebandyförbund640px-vaxjo_-_uhc_floorball_face-off

Blekinge Innebandyförbund har deltagit länge i distriktlagssammanhang och ett av de äldsta distrikten som hängde på när man för första gången började spela SM under 90-talet. Vid flera tillfällen har Blekinge gjort bra insatser i tävlingar med stora distrikt som bland annat Stockholm, Småland, Skåne m.fl. Trots allt har det endast blivit två gånger då tjejerna tagit kvartsfinalplatser, 2005 i F17 och 2009 i F15. Killarna har varit relativt nära några gånger, dock utan att komma hela vägen.

Ungdomslaget

Det finns en framstående ungdomsverksamhet och den gör sitt bästa att ta sig upp i seriesystemet på herrsidan. Herrlaget spelar för nuvarande i Division 4. De lysande ungdomslagen spelar i första hand i Kallinge, Ronneby, Backaryd och Hallabro.

Mer om hemsidan

På hemsidan finns mer information om alla lag, sådant som är viktigt att känna till. Här kan du läsa klubbrekord i form av nedladdningsbara dokument, nyheter från KaRo IBF och övriga dokument som berör medlemmar.

Sociala medier

KaRo IBF finns även tillgängliga på sociala medier. Där kan man hålla sig uppdaterad samt ta del av den senaste informationen kring KaRo IBF.

Syftet med hemsidan

Målet med hemsidan är att ge inspiration till att bli medlem hos KaRo Innebandyförening samt att få djupare kunskap om de olika områden som berörs på klubbens hemsida. Tillsammans gör alla sitt bästa och hoppas på ännu bättre.

Vi vill med denna lilla presentation säga varmt välkommen till KaRo Innebandyförening!